TILAUSRISTEILYT

Tilausristeily Helsingissä on unohtumaton kokemus!

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää tilausristeilyn merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan. Laivavaihtoehtoja on useita, 10 hengen VIP-tilaisuuksista aina usean sadan henkilön juhliin saakka. Tilausristeilyt Helsingissä laajalla kattauksella – myös saarikohteet!

Suositus enimmäishenkilömääräksi tilausristeilyllä on noin 70 henkilöä, jolloin kaikilla on mahdollisuus omaan pöytäpaikkaan aluksen sisätiloissa. Saarikohteissamme voimme tehdä kattauksen yhdellä kertaa jopa 400 ruokailevalle henkilölle! Purjehdusreitit ja saarikohteet voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille. Lounasristeilyt, illallisristeilyt, kokousristeilyt, muut yritys- ja yksityistilaisuudet – katso myös valmiit pakettimme. Saarikohteissamme on myös mahdollista esimerkiksi saunoa, uida ja esimerkiksi pelata golfia Suomen vaativimmalla par 3- kentällä.

Kauttamme saat tilattua laivalle myös trubaduurit, stand up -koomikot, taikurit ja muut viihteen moniottelijat.

Pyydä tarjous ja tule kokemaan kanssamme unohtumattomia hetkiä niin laivoilla kuin saarikohteissammekin!

Tilausristeilyt Helsingissä laajalla kattauksella tai omilla eväillä!

Voit tilata aluksen henkilökuljetusta varten tai täyden palvelun risteilyn menun ja juomien kanssa. Osalle laivoista voit tuoda oman tarjoilun, osalla laivoista on joko C- tai A-oikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita, voit myös toivoa oman menuusi.

Meille on tärkeää, että tilaisuutesi onnnistuu viimeisen päälle. Käytämme aikaa keskusteluun, uskomme dialogin voimaan ja tähän käytettävän ajan tarpeellisuuteen. Jos tiedät jo, mitä haluat, ilmoita se meille, sekin käy, toiveet toteutuvat. Noh, ihan mahdottomiin mekään emme pysty, mutta tähän asti vain taivas on ollut rajana, joskus tuntuu, että ei sekään ja kaikki on mennyt hyvin. Ryhmämyyntimme ja yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet tuottamaan palvelut kustannustehokkaasti, antaumuksella, suurella sydämellä, tyylillä ja taidolla. Tähän voit sinäkin luottaa.

Lähtö- ja paluu onnistuvat ainakin Hakaniemestä, Kruunuhaasta, Kauppatorilta, Hietalahdesta tai Vuosaaresta. Voit myös toivoa oman lähtö- ja paluusatamasi. Ainoa vaatimus on, että väylällä ja laiturilla on riittävästi vettä kölin alle ja että aluksen voi turvallisesti kiinnittää otto- ja jättöpaikkaan. Myös kulku alukselle tulee onnistua turvallisesti.

Tervetuloa maailman upeimpaan saaristoon kokemaan huikeita juttuja!

ASIAKASPALVELU

0600 390 111 (1,51 €/puhelu + pvm)
ma-pe klo 9.00-15.00

TILAUSRISTEILYT

0400-102 111 (pvm/mpm)
ma-pe klo 8.00-20.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045-615 1636
M/s Tuulispää 045-615 1634
M/s Okeanos 045-615 1633
M/s Wellamo 045-615 1631
M/s Vire 045-615 1632
M/s Marival II 050-467 3023