VALMIIT PAKETIT

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalle täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse.

Alla on esimerkkejä risteilypaketeista. Huomioithan, että henkilökohtainen lisämaksu lisätään risteilyn hintaan vain, jos päätätte valita menun tarjoomastamme. Osalle laivoistamme alkoholijuomat voi tuoda itse tai tilata Alkon yrityspalvelun kautta suoraan laivalle edulliseen kuluttajahintaan. Osalla aluksistamme on täydet A-oikeudet. Ruoat voi myös itse hoitaa laivalle halutessaan.

Kauttamme myös esiintyjät kuten trubaduurit, taikurit, stand-up-koomikot ja muut viihteen moniottelijat.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 175 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 70 henkilölle omalla pöytäpaikalla.

Lähetä tarjouspyyntö

1. JUHLA- JA KOKOUSRISTEILY

4 tuntia, hinta 900 € + 18 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Neljän tunnin aikana risteillään Helsingin lähivesillä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja nautitaan maittava lohi- tai lihakeitto saaristolaisleivän kera. Risteilyn aikana ehditään nähdä mereltä käsin Helsingin saariston kiinnostavimman nähtävyydet ja piipahtaa vapaasti valittavassa saarikohteessakin. Menun voi vaihtaa esimerkiksi Saaristolaispöytään, jolloin hintaan lisätään 16 €/henkilö.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, menu, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja pikkuleivät.

2. PÄIVÄRISTEILY

5 tuntia, hinta 1 050 € + 26 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Viiden tunnin aikana risteillään pääkaupunkiseudun saaristossa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Risteilyn aikana tarjoillaan lämmin lohi- tai lihakeitto, leivä, levite, hedelmät, välipalaleivät ja leivos.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, ylläkuvattu ateriamix, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja kahvileivät.

3. ILLANVIETTO SAARISTOSSA

4 tuntia, hinta 900 € + 18 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Ihana ilta saaristossa! Loistava tapa aloittaa illanvietto. Tasokkaasti ja tyylillä. Mahtava ilta!

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, keitto, leipä ja levite, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja pikkuleivät. Myös omat ruuat ja juomat sallittu.

4. SAARIHYPPELY

4-6 tuntia, hinta alk. 900 € + 30 €/hlö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa!

Toimimme operaattorina useammalle saarikohteella ja yhteistyökumppaneillemme. Parkkeerausongelmaa saaristossa ei ole, koska omia laitureitamme on siellä sun täällä. Hyviä vaihtoehtoja saarihyppelylle ovat esimerkiksi Vartiosaari, Kaunissaari, Suomenlinna, Vasikkasaari ja Satamasaari! Matkalla nautimme maittavat Kansipojan noutopöydän. Myös omat ruoat ja juomat osalla laivoista sallittu! Kysy!

5. VALLISAAREN RISTEILY

5 tuntia, hinta 1 050 € + 44 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Kuuden tunnin Vallisaari-risteily sisältää sighteesing-Helsinki -risteilyn sekä opastetun kierroksen Vallisaaressa. Risteilyn aluksi suuntaamme nokan kohti Vallisaarta, jossa vietämme aikaa noin kaksi tuntia. Paluumatkalla risteilemme Helsingin saaristossa noin kahden tunnin ajan. Tänä aikana aluksella nautitaan maittava Saarisolaispöytä kaikilla herkuilla! Jos asiakas haluaa, ehdimme myös piipahtaa vapaasti valittavassa saarikohteessa. Menun voi vaihtaa edullisempaan, esimerkiksi Kipparin kiusauksiin, jolloin hinnasta vähennetään 18 €/henkilö.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, opastus- ja rantautumismaksut Vallisaareen, menu, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja pikkuleivät.

6. LOUNASRISTEILY | PÄIVÄLLISRISTEILY | ILLALLISRISTEILY

3 tuntia, hinta 750 € + 34 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Kolmen tunnin risteilyn aikana kierrellään Helsingin saaristoa ja tutustutaan mantereeseen mereltä käsin. Aluksella nautitaan maittava Saarisolaispöytä kaikilla herkuilla! Jos asiakas haluaa, ehdimme myös piipahtaa vapaasti valittavassa saarikohteessa. Menun voi vaihtaa edullisempaan, esimerkiksi Kipparin kiusauksiin, jolloin hinnasta vähennetään 18 €/henkilö.

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, menu, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao ja pikkuleivät.

7. VIRKISTÄYTYMISPÄIVÄ KAUNISSAARESSA

6 tuntia, hinta 1 200 € + 34 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Suuntaamme aluksen nokan kohti Kaunissaarta ja saaren ainutlaatuista luontoa. Tutustumme saareen kiertämällä opastetun luontopolun. Luontoretken päätteeksi grillaamme nuotiolla maukasta makkaraa, lihaa, kanaa ja vihanneksia, nautimme tuoreen salaatin ja leipää hyvän juoman kera TAI vaihtoehtoisesti nautimme maittavan Saaristolaispöydän! Kotisatamaan palaamme kiertelemällä Porvoon ja Sipoon saaristoa. HUOM! Kysy myös saunomismahdollisuudesta Kaunissaaressa!

Hintaan sisältyvät ristelystä aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan, ruokailu (grillattu makkara, liha, kana ja vihannekset sekä salaatti, leipä ja levite) TAI Saaristolaispöytä, alkoholiton ruokajuoma, kahvi/tee/kaakao, välipalaleivät ja pikkuleivät. Myös omat ruuat ja juomat sallittu.

8. POLTTARIT

3-24 tuntia, hinta 700-2500 €

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Polttarit, ikimuistoinen tapahtuma, josta ehkä kuitenkaan ihan kaikkea ei haluta muistaa. Erikoistoiveet huomioidaan, erikoisemmatkin. Sauna järjestyy alukselta tai saaresta. Omat juomat ja ruuat sallittu tai vaihtoehtoisesti tilausmenuu. HUOM! POLTTARISTEILYYN ON MAHDOLLISTA LIITTÄÄ MYÖS SAARISAUNA! KYSY!

Hintaan sisältyvät risteilystä aiheuvat kustannukset kokonaisuudessaan.

9. SAUNASAAREN SAUNARISTEILY

Pyydä tarjous!

Saunasaaressa olet paratiisissa keskustan välittömässä läheisyydessä! Yritykset ovat löytäneet Saunasaaren inspiroivaksi kokouksien, koulutuksen ja palaverien pitopaikaksi. Haapasavun takkatupa on soveltunut 30 hengen koulutustilaksi ja uudessa kokousrakennuksessa riittää tilaa jopa 50 hengen kokouksille. Kokouksia on toteutunut eri pituisina, muutamasta tunnista aina kokopäivän ideariihiksi. Saunasaari soveltuu loistavasti myös pienempien ryhmien iloittelu- ja rentoutuskohteeksi!

Yritysasiakkaille hintoihin lisätään arvonlisäveroa risteilypalveluista 10 % ja ravintopalveluista 14 %. Yksityishenkilöiden laskutuksessa arvonlisävero sisältyy hintaan. Saarikohteisiin lisätään mahdollinen opastus ja kävijämaksu.

Lisätiedot ja varaukset: 0400-102 111 tai info@suomensaaristokuljetus.fi

ASIAKASPALVELU

0500-102 111
(ma-pe klo 9.30-14.30)

TILAUSRISTEILYT

0400-102 111
(ma-pe klo 8.00-16.00)

info@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045-615 1636
M/s Tuulispää 045-615 1634
M/s Okeanos 045-615 1633
M/s Wellamo 045-615 1631
M/s Vire 045-615 1632
M/s Marival II 050-467 3023