TILAUSRISTEILYT

Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!

Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE

Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linja Kauppatorilta, Espoon linjat, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.

Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Korkeasaareen, Isosaareen, Vallisaareen, Itäisen ja Espoon saaristoihin tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2020 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi yhdellä linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä Kauppatorilta ja vesibussi vie 15 minuutissa Korkeasaareen viettämään mukavaa päivää eläinten parissa.

Katso aikataulut ja hinnat

VALLISAAREN LIIKENNE

Vallisaari on Suomenlinnan kupeessa sijaitseva isokokoinen ja maastoltaan vaihteleva saari , jonka luonto on poikkeuksellisen monimuotoinen. Saaren kosteikoissa viihtyvät erilaiset hyönteiset, joita puolestaan syövät useat eri lepakko-ja lintulajit, näiden joukossa mm. valkoselkätikka. Saaren perhoslajisto on hyvin laaja.

 Saaren maamerkki ja ykkösnähtävyys, 1870-luvulla valmistunut Aleksanterinpatteri, sijaitsee saaren keskiosassa kukkulan päällä, josta on erinomaiset näkymät ympäröivään saaristoon. Saaressa on kahviloita ja piknik-paikkoja. Vallisaari on ollut auki suurelle yleisölle vuodesta 2016. Vuonna 2021 Vallisaaressa järjestetään Helsinki Biennaali, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

FACEBOOK

Eilen vietimme firmamme pikkujouluja! 🎅🏽 Juhlien aikana kaikki työntekijät pääsivät äänestämään vuoden kipparia sekä täkkäriä! Tänä vuonna tittelin Vuoden Kippari sai Santeri ja Vuoden Täkkäri Lina! 😍 Lisäksi vuoden huoltomieheksi valittiin Mikki ja vuoden valokuvaajaksi Kalle! Isot onnittelut kaikille voittajille! 😊 Koko firman puolesta toivotamme teille ihanille seuraajillemme oikein antoisaa joulun odotusta! ❄️ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Vuoden 2021 reittiliikennekausi on nyt osaltamme ohi! ⚓️ On ollut mielenkiintoinen, hauska, monipuolinen ja tapahtumarikas kausi! 😍 Haluamme kiittää kaikkia meidän loistavia työntekijöitä, johtoryhmää, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea ihania asiakkaitamme! ❤️ Suuri kiitos ja kumarrus kaikille mukana olijoille! 🙏🏼 Oli kyllä upea kausi takana! Nyt suurin osa laivoista lähtevät talviunille odottamaan seuraavaa kautta! ⛴💤 Tilausristeilyt sen sijan vielä jatkuvat, joten kiinnostuneet voivat suunnata kohti verkkosivujamme! 😉Toivotamme kaikille mahtaville seuraajillimme parasta syksyn jatkoa ja talven odotusta! 🍂 Nähdään taas ensikeväällä! 😍👋🏼📷: SSK Henksu ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tänään henkilökuntaesittelyvuorossa on meidän paras huoltotiimi! 😎Morjens täältä alhaalta konehuoneesta! Olemme huoltopäällikkö Stefu (kuvassa vasemmalla) ja huoltomiehet Mikki (kuvassa oikealla) ja Ode (toinen kuva). 👋🏼Me huolehdimme siitä, että SSK:n laivat liikkuvat sujuvasti ja turvallisesti. Sesongin ulkopuolella parannamme laivojen kuntoa ja tekniikkaa, teemme huoltoja, korjauksia ja erilaisia remontteja. Laivat ovat kovassa käytössä ja rasituksessa, ja vaativat jatkuvaa huoltoa ja korjauksia myös kauden aikana, ja meidän vastuullamme on varmistaa, että tuhansia tunteja ja merimailia liikkuvat laivat pysyvät toimintakunnossa. 👌🏽Yöllä kun laivat seisovat, meidät löytää tekemästä perushuoltoja ja vaikka viemäreiden rassauksia, ja päivisin kuljemme usein laivojen mukana huoltamassa, tekemässä pieniä korjauksia ja varmistamassa toimintakuntoa. Meiltä löytyy osaamista, kokemusta ja ongelmanratkaisukykyä kiperiinkin tilanteisin! 😊💪🏼Meidän mielestämme mukavinta SSK:ssa on ehdottomasti hyvä ja kannustava työporukka, ja monipuolinen ja vaihteleva työ. Jokainen päivä tuo aina jotain uutta mukanaan ja SSK:lla tsempataan aina yhdessä, jotta asiakkaiden kokemukset olisi mahdollisimman hyvät. ☺️Viisi vuotta SSK:lla olleen Stefun suonissa valuu moottoriöljyä ja merivettä, ja takana on yli 35 vuoden laaja kokemus tekniikan huollosta ja korjauksesta. Vapaa-aikanakin Stefu pysyy meren ja moottoreiden äärellä. Vuodesta 2019 SSK:lla olleilla Mikillä ja Odella pysyvät kaikki työkalut kädessä ja osaavilla kavereilla riittää aina puuhaa myös työajan ulkopuolella. 🔨🔧⚓️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma-pe klo 9.00-15.00

Muina aikoina info@suomensaaristokuljetus.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946