TERVETULOA VESILLE! Reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita Helsingissä kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka - ympäri vuoden! Pyydä tarjous LUE LISÄÄ TILAUSRISTEILYT Vuokraa oma laiva ja järjestä ikimuistoinen tilaisuus saaristossa - nyt myös talvella! KORKEASAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat ISOSAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat Slide

TILAUSRISTEILYT


Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!


Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE


Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linja Kauppatorilta, Espoon linjat, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.


Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Korkeasaareen, Isosaareen, Vallisaareen, Itäisen ja Espoon saaristoihin tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2020 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi yhdellä linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä Kauppatorilta ja vesibussi vie 15 minuutissa Korkeasaareen viettämään mukavaa päivää eläinten parissa.

Katso aikataulut ja hinnat

VALMIIT PAKETIT RYHMILLE

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalla täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 175 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 70 henkilölle omalla pöytäpaikalla.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

FACEBOOK

Tänään on avattu Itäisen saaristoreitin risteilykausi 2021! 😍Itäisellä saaristoreitillä voi kokea Degerön kanavan läpiajon tai mennä päiväretkelle Vartiosaareen. Toukokuussa risteillään perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina! Lähdöt Hakaniemestä klo.10 ja 17, Vuosaaresta klo.12 ja 19⛵👉Käy tutustumassa tarkemmin aikatauluihin täältä: www.suomensaaristokuljetus.fi/itainen-saaristoreitti/Lämpimästi tervetuloa! ...
View on Facebook
Tule ja koe kaunis Vallisaari meidän kyydissämme 😍Vappu on täällä taas! 🎈Saaristokuljetuksen reittiliikenteellä pääsee omatoimisesti retkeilemään Vallisaareen jo huomisesta vapunpäivästä alkaen! Lähtölaituri Kauppatorilla Lyypekinlaituri, Biennaalipaviljongin luota. Lisätiedot ja aikataulut: bit.ly/3e3Th5fSaaressa on hyvin tilaa kulkea ja hengittää 🌳Etävappuilla voi riemukkaasti kanssamme Zoanin toteuttamassa, osittain Vallisaareen sijoittuvassa Vapputapahtumassa: bit.ly/3t7cF5GMaanantaina 3.5. Jäätelökahvila Paja starttaa kauden palveluiden osalta, ja on avoinna joka päivä vähintään 11-16. 🍨Kippis! 🥂🎈 #vallisaari #visitvallisaari #vappu ...
View on Facebook
Vallisaaressa paistaa aurinko ja linnut laulaa 😉Lähdöt kerran tunnissa Kauppatorilta.www.suomensaaristokuljetus.fi/vallisaari ...
View on Facebook

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma-pe klo 9.00-15.00

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

044 240 2102
laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946

HOTELLI

Päivystysnumero 044 763 4768