TERVETULOA VESILLE! Reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita Helsingissä kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka - ympäri vuoden! Pyydä tarjous VALLISAAREN LIIKENNE LUE LISÄÄ KORKEASAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat ISOSAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat

TILAUSRISTEILYT


Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!


Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE


Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linja Kauppatorilta, Espoon linjat, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.


Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Korkeasaareen, Isosaareen, Vallisaareen, Itäisen ja Espoon saaristoihin tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2020 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi yhdellä linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä Kauppatorilta ja vesibussi vie 15 minuutissa Korkeasaareen viettämään mukavaa päivää eläinten parissa.

Katso aikataulut ja hinnat

VALLISAAREN LIIKENNE

Vallisaari on Suomenlinnan kupeessa sijaitseva isokokoinen ja maastoltaan vaihteleva saari , jonka luonto on poikkeuksellisen monimuotoinen. Saaren kosteikoissa viihtyvät erilaiset hyönteiset, joita puolestaan syövät useat eri lepakko-ja lintulajit, näiden joukossa mm. valkoselkätikka. Saaren perhoslajisto on hyvin laaja.

 Saaren maamerkki ja ykkösnähtävyys, 1870-luvulla valmistunut Aleksanterinpatteri, sijaitsee saaren keskiosassa kukkulan päällä, josta on erinomaiset näkymät ympäröivään saaristoon. Saaressa on kahviloita ja piknik-paikkoja. Vallisaari on ollut auki suurelle yleisölle vuodesta 2016. Vuonna 2021 Vallisaaressa järjestetään Helsinki Biennaali, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

FACEBOOK

Tänään henkilökuntaesittelyvuorossa on Vallisaaren kippari Tom! 😊Tervehdys kaikki! 👋🏼 Olen Tom (Tomppa) Lustig Suomen Turusta, 49-vuotias ammatinvaihtaja. Pyrin aina olemaan nimeni mukainen: lustig on suomeksi esimerkiksi lystikäs, hauska, huvittava ja vähän kaikkea sellaista. Minun piti jo nuorena, tai pitäiskö sanoa nuorempana, lähteä merille, mutta tuolloin ei alalle hyväksytty silmälaseja tarvitsevaa. Merenkulkuala on kiinnostanut lapsesta asti, joten onneksi terveysvaatimusten muututtua silmälasien käytön suhteen olen päässyt toteuttamaan pitkäaikaista unelmaani. ⚓️ Opiskelen Rauman merenkulkuoppilaitoksessa merenkulun ammattitutkinnon koulutusohjelmassa ja nyt syksyllä aloitan opinnot perämiesluokalla. Sieltä on tarkoitus jatkaa merikapteenin opintoihin. ⛴Olen Suomen Saaristokuljetuksella ensimmäistä kesää ja toimin m/s Taxen II:sen kipparina ja mahdollisesti toisinaan myöskin m/s Koskelolla ja m/s Vireellä. Työssäni taitaa olla pelkästään hyviä puolia (kuten muuten Helsingissäkin, ainakin turkulaisen mielestä 😊), upeat alukset ja mahtavat työkaverit ja tietenkin fantastiset merimaisemat. 🌊 Ja ihania asiakkaitamme ei tietenkään sovi unohtaa! Kiitokset kesän parhaasta vesibussikyydistä ja pienemmän ihmisen vakuuttelut, että hänestäkin tulee isona vesibussin kippari saavat taatusti fiilikset kattoon. Myös m/s Taxen II:sen jatkuvasti lisääntyneet aurinkokannesta ja matkanopeudesta saadut kiitokset ovat fantastista kuultavaa. 😍 Ympyrälinjamme (Vallisaari - Suomenlinna - Lonna) onkin löytänyt tiensä erityisesti turistien, sekä fantastisia ja eksoottisia elämyksiä etsivien asiakkaittemme sydämiin. Eräs työn parhaista puolista on muuten myös tunne juuri sillä hetkellä, kun on saanut aluksen keulan käännettyä kohti ulappaa, ja jälleen uusi merimatka voi alkaa. Merellä työssäoloa ei voita mikään. ❤️Vapaa-ajalla ajelen polkupyörällä, käyn salilla ja purjehdin, kuinkas muuten. Myös kahden elämänsä hyvin rennosti ottavan kissani kanssa lepäily on todella kivaa vapaa-ajalla! Lopuksi haluan toivottaa kaikki tervetulleiksi Suomen Saaristokuljetuksen aluksille, nähdään siellä ja jutellaan lisää. 😊 ...
View on Facebook
⚓️ ARVONTA! ⚓️Elokuun kunniaksi päätimme järjestää vielä yhden arvonnan! 😍 Tällä kertaa palkintona on 2 kpl lippuja Isosaareen! 🌊 Tägää kommenttikenttään se onnekas, jonka ottaisit mukaan retkelle Isosaareen! Arvomme vastanneiden kesken voittajan torstaina 5.8! Tuplaa mahdollisuutesi ja käy osallistumassa samaan kilpailuun myös Instagramin puolella! 😉Facebook ei ole mukana arvonnassa. Liput Isosaareen ovat voimassa kauden 2021 loppuun asti ja sisältävät 2 menopaluuta kahdelle aikuiselle. Kaikille tasapuolisesti arpaonnea! ✨ Lue lisää Isosaaresta täältä: 👉🏼 www.visitisosaari.fi ...
View on Facebook
Miltä kuulostaisi vajaa kahden tunnin risteily upeissa maisemissa, kylmä olut taikka skumppalasi kädessä? 😎 No mahtavalta tietenkin! 👌🏽Itäisen Saaristoreitin alus M/S Okeanos lähtee päivittäin klo 10 ja 17 Hakaniemestä, sekä klo 12 ja 19 Vuosaaresta! Lämpimästi tervetuloa kyytiin! 😍Kuvassa täkkärimme Ylva on juuri kiinnittämässä alusta Satamasaaren laituriin! 💪🏼Lisätietoa täältä: 👉🏼 www.suomensaaristokuljetus.fi/itainen-saaristoreitti/📷: Kalle Nousiainen ...
View on Facebook

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma, ti, pe klo 9.00-15.00
ke, to, la klo 10.00-13.00

Muina aikoina info@suomensaaristokuljetus.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946