TERVETULOA VESILLE! Reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita Helsingissä kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka - ympäri vuoden! Pyydä tarjous VALLISAAREN LIIKENNE LUE LISÄÄ KORKEASAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat ISOSAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat

TILAUSRISTEILYT


Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!


Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE


Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linja Kauppatorilta, Espoon linjat, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.


Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Korkeasaareen, Isosaareen, Vallisaareen, Itäisen ja Espoon saaristoihin tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2020 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi yhdellä linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä Kauppatorilta ja vesibussi vie 15 minuutissa Korkeasaareen viettämään mukavaa päivää eläinten parissa.

Katso aikataulut ja hinnat

VALLISAAREN LIIKENNE

Vallisaari on Suomenlinnan kupeessa sijaitseva isokokoinen ja maastoltaan vaihteleva saari , jonka luonto on poikkeuksellisen monimuotoinen. Saaren kosteikoissa viihtyvät erilaiset hyönteiset, joita puolestaan syövät useat eri lepakko-ja lintulajit, näiden joukossa mm. valkoselkätikka. Saaren perhoslajisto on hyvin laaja.

 Saaren maamerkki ja ykkösnähtävyys, 1870-luvulla valmistunut Aleksanterinpatteri, sijaitsee saaren keskiosassa kukkulan päällä, josta on erinomaiset näkymät ympäröivään saaristoon. Saaressa on kahviloita ja piknik-paikkoja. Vallisaari on ollut auki suurelle yleisölle vuodesta 2016. Vuonna 2021 Vallisaaressa järjestetään Helsinki Biennaali, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

FACEBOOK

Suunnitelmia juhannukselle? Tervetuloa viettämään lumoava päivä Isosaareen! ✨ Juhannustunnelman lisäksi saarelta löytyy upea luonto, ranta, saunat, historialliset nähtävyydet sekä herkku ruuat ja juomat! 🌊🥂Torstaina 24.6 Isosaareen pääsee Suomen suurimmalla saaristoristeilijällä, M/s Isosaarella! ⛴ Osta lippusi ennakkoon täältä: 👉🏼 kauppa.visitisosaari.fiRavintola, sauna ja laivaliikenne toimivat pidennetyin aukioloin! Metsäpalovaroitusten salliessa ilta huipentuu juhannuskokolla! 🔥Lämpimästi tervetuloa! 😊 ...
View on Facebook
Kiitos kaikille reittiliikenteemme asiakkaille! 🙏🏼 Viikonloppuna kohteissamme kävi kauden ennätyksellinen määrä vieraita! 😍Lämmintä keliä luvattu myös tälle viikolle! ☀️ Tervetuloa kyytiimme valitsemaasi kohteeseen:💙Vallisaari, Suomenlinna, Lonna💙Isosaari💙Korkeasaari💙Itäinen saaristoreitti 💙Espoon saaristoreitit💙SvartholmLisätietoa reiteistä löydät sivultamme: 👉🏼www.suomensaaristokuljetus.fiTule viettämään kanssamme upea meripäivä! 🌊 ...
View on Facebook
Kesätöitä saaristossa? Jos vastauksesi on ”kyllä kiitos” niin irtisano kämppäsi ja muuta saareen kesäksi. ...
View on Facebook

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma-pe klo 9.00-15.00

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

044 240 2102
laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946

HOTELLI

Päivystysnumero 044 763 4768