TERVETULOA VESILLE! Reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita Helsingissä kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka - ympäri vuoden! Pyydä tarjous VALLISAAREN LIIKENNE LUE LISÄÄ KORKEASAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat ISOSAAREN LIIKENNE Katso aikataulut ja hinnat

TILAUSRISTEILYT


Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!


Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE


Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linja Kauppatorilta, Espoon linjat, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.


Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Korkeasaareen, Isosaareen, Vallisaareen, Itäisen ja Espoon saaristoihin tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2020 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi yhdellä linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä Kauppatorilta ja vesibussi vie 15 minuutissa Korkeasaareen viettämään mukavaa päivää eläinten parissa.

Katso aikataulut ja hinnat

VALLISAAREN LIIKENNE

Vallisaari on Suomenlinnan kupeessa sijaitseva isokokoinen ja maastoltaan vaihteleva saari , jonka luonto on poikkeuksellisen monimuotoinen. Saaren kosteikoissa viihtyvät erilaiset hyönteiset, joita puolestaan syövät useat eri lepakko-ja lintulajit, näiden joukossa mm. valkoselkätikka. Saaren perhoslajisto on hyvin laaja.

 Saaren maamerkki ja ykkösnähtävyys, 1870-luvulla valmistunut Aleksanterinpatteri, sijaitsee saaren keskiosassa kukkulan päällä, josta on erinomaiset näkymät ympäröivään saaristoon. Saaressa on kahviloita ja piknik-paikkoja. Vallisaari on ollut auki suurelle yleisölle vuodesta 2016. Vuonna 2021 Vallisaaressa järjestetään Helsinki Biennaali, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

FACEBOOK

Miltä kuulostaisi vajaa kahden tunnin risteily upeissa maisemissa, kylmä olut taikka skumppalasi kädessä? 😎 No mahtavalta tietenkin! 👌🏽Itäisen Saaristoreitin alus M/S Okeanos lähtee päivittäin klo 10 ja 17 Hakaniemestä, sekä klo 12 ja 19 Vuosaaresta! Lämpimästi tervetuloa kyytiin! 😍Kuvassa täkkärimme Ylva on juuri kiinnittämässä alusta Satamasaaren laituriin! 💪🏼Lisätietoa täältä: 👉🏼 www.suomensaaristokuljetus.fi/itainen-saaristoreitti/📷: Kalle Nousiainen ...
View on Facebook
Tänään henkilökuntaesittelyvuorossa meidän nuorin työntekijä, Arttu! 😊Moi, Arttu täällä! 👋🏼 Olen 16-vuotias helsinkiläinen ja nyt ensimmäsitä kesää kansimiehenä! 😍Kuulin kansimiehen töistä jo vuosi sitten, mutta silloin ei vielä ikä riittänyt kyseiseen tehtävään. Nyt kun tuli tarvittava ikä täyteen, niin hain heti! 💪🏼Olen työskennellyt enimmäkseen Vallisaaren linjalla, ensin lippupavilijongissa ja sitten vesibusseilla. Olen myös päässyt kokeilemaan muitakin linjoja, mikä on ollut mahtava kokemus! 👌🏽Vallisaaren linja on melko hektinen, mutta minulle oikein mieluinen! Asiakkaina käy paljon eri-ikäisiä ihmisiä ja on upeaa tavata saman päivän aikana niin monta erilaista persoonaa! 😊 Työtehtäviini kuuluu köysien kanssa työskenteleminen, asiakaspalvelu ja lippujen tarkastaminen, sekä muut yleiset alusta koskevat asiat. ⛴Parasta työssäni on tietysti meri! 🌊Työympäristönä se on mieluinen, vaikkakin haastava ajoittain. 😉 Yhteistyöllä kuitenkin on pärjätty hyvin ja se onnistuu mahtavien työkavereiden kanssa todella hyvin! Kansimeihen työ ei olisi sama ilman työkavereita, jotka aina auttavat. ☺️Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa sekä veneilen kavereiden kanssa. Kansimiehen työ on opettanut minulle paljon vesillä liikkumisesta, mitä olen pystynyt hyödyntämään myös vapaa-ajalla. ⚓️ Kesän jälkeen jatkan toista vuotta opintojani Helsingin normaalilyseossa. ...
View on Facebook
Saako lautoille ottaa mukaan koiran? 🤔 Tottakai saa! 🐶 Meidän kaikkien reittien aluksilla (paitsi Korkeasaaren) koirat ovat tervetulleita! 🐾 Tule viettämään ihana päivä saaristossa pienen karvakuonosi kanssa! ❤️📷: Maija Toivanen / Helsinki Biennial / Vallisaari ...
View on Facebook

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma, ti, pe klo 9.00-15.00 HUOM. pe 30.7 puhelin on kiinni sairaustapauksen vuoksi!
ke, to, la klo 10.00-13.00

Muina aikoina info@suomensaaristokuljetus.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946