TILAUSRISTEILYT


Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!


Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE


Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linjat Kauppatorilta ja Hakaniemestä, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.


Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Kauppatorilta tai Hakaniemestä Korkeasaareen, Isosaareen, Itäiseen saaristoon tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2017 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi kahdella linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä joko Kauppatorilta tai Hakaniemestä, paluu onnistuu joko Kauppatorille tai Hakaniemeen.

Katso aikataulut ja hinnat

VALMIIT PAKETIT RYHMILLE

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalla täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 175 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 70 henkilölle omalla pöytäpaikalla.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

FACEBOOK

Liikennetiedotus:

Huomenna lauantaina ukkostaa ja tämä saattaa aiheuttaa myöhästymistä kaikilla linjoilla.

Loviisan Svartholman liikenne on kokonaan peruttu. Muut linjat operoivat normaalisti, mahdollisuuksien mukaan.
...

View on Facebook

Liikennetiedotus❗️

Isosaari:

🔺Tiistaina 30.6 ajetaan pienemmällä aluksella normaaliaikataulun mukaan ison laivan sijaan, sillä luvassa astetta huonompaa keliä. 💨
Ravintola kuitenkin palvelee normaalisti ja sauna auki! 👌🏽

🔺Keskiviikkona 1.7 liikenne saareen on kokonaan peruttu kovan tuulen ja mahdollisen ukkosen vuoksi. Myös ravintola on kiinni. ❗️

Kiitämme lauantain ja sunnuntain kävijöitä erittäin vilkkaasta ja mukavasta viikonlopusta! ☺️

Kuva M/s Isosaaresta kesäkuun alussa Turun saaristossa. 🌊

Loviisan Svartholman liikenne peruttu myös ke 1.7!
...

View on Facebook

Mikä voi olla parempaa kuumana kesäpäivänä, kuin virkistävä risteily merellä?😍

M/s Okeanos vie sinut Hakaniemestä Vuosaareen klo 10 ja klo 17 tai Vuosaaresta Hakaniemeen klo 12 ja 19! ⚓️ 1h 45 min kestävä risteily maksaa vain 10€! 😱

Risteilyn aikana voit nauttia laivakahvilan tarjoamia ja ihastella upeita itäisen reitin maisemia! Hyppää kyytiin! ⛴

Lisätietoa löydät täältä: 👉🏼 www.suomensaaristokuljetus.fi/itainen-saaristoreitti/
...

View on Facebook

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma-pe klo 9.00-15.00

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

044 240 2102
laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946

HOTELLI

Päivystysnumero 044 763 4768