Tyvärr finns stora delar av denna sida inte ännu på svenska. För aktuell information se den finskspråkiga sidan om detta ämne eller kontakta vår kundservice!
Vi är ett litet företag med begränsade resurser. Vi jobbar på att översätta sidorna och beklagar att arbetet inte ännu är slutfört.

TILAUSRISTEILYT

Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!

Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE

Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linjat Kauppatorilta ja Hakaniemestä, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.

Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Kauppatorilta tai Hakaniemestä Korkeasaareen, Isosaareen, Itäiseen saaristoon tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2017 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi kahdella linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä joko Kauppatorilta tai Hakaniemestä, paluu onnistuu joko Kauppatorille tai Hakaniemeen.

Katso aikataulut ja hinnat

VALMIIT PAKETIT RYHMILLE

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalla täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 175 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 70 henkilölle omalla pöytäpaikalla.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AKTUELLT

FACEBOOK

Eilen vietimme firmamme pikkujouluja! 🎅🏽 Juhlien aikana kaikki työntekijät pääsivät äänestämään vuoden kipparia sekä täkkäriä! Tänä vuonna tittelin Vuoden Kippari sai Santeri ja Vuoden Täkkäri Lina! 😍 Lisäksi vuoden huoltomieheksi valittiin Mikki ja vuoden valokuvaajaksi Kalle! Isot onnittelut kaikille voittajille! 😊 Koko firman puolesta toivotamme teille ihanille seuraajillemme oikein antoisaa joulun odotusta! ❄️ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Vuoden 2021 reittiliikennekausi on nyt osaltamme ohi! ⚓️ On ollut mielenkiintoinen, hauska, monipuolinen ja tapahtumarikas kausi! 😍 Haluamme kiittää kaikkia meidän loistavia työntekijöitä, johtoryhmää, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea ihania asiakkaitamme! ❤️ Suuri kiitos ja kumarrus kaikille mukana olijoille! 🙏🏼 Oli kyllä upea kausi takana! Nyt suurin osa laivoista lähtevät talviunille odottamaan seuraavaa kautta! ⛴💤 Tilausristeilyt sen sijan vielä jatkuvat, joten kiinnostuneet voivat suunnata kohti verkkosivujamme! 😉Toivotamme kaikille mahtaville seuraajillimme parasta syksyn jatkoa ja talven odotusta! 🍂 Nähdään taas ensikeväällä! 😍👋🏼📷: SSK Henksu ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tänään henkilökuntaesittelyvuorossa on meidän paras huoltotiimi! 😎Morjens täältä alhaalta konehuoneesta! Olemme huoltopäällikkö Stefu (kuvassa vasemmalla) ja huoltomiehet Mikki (kuvassa oikealla) ja Ode (toinen kuva). 👋🏼Me huolehdimme siitä, että SSK:n laivat liikkuvat sujuvasti ja turvallisesti. Sesongin ulkopuolella parannamme laivojen kuntoa ja tekniikkaa, teemme huoltoja, korjauksia ja erilaisia remontteja. Laivat ovat kovassa käytössä ja rasituksessa, ja vaativat jatkuvaa huoltoa ja korjauksia myös kauden aikana, ja meidän vastuullamme on varmistaa, että tuhansia tunteja ja merimailia liikkuvat laivat pysyvät toimintakunnossa. 👌🏽Yöllä kun laivat seisovat, meidät löytää tekemästä perushuoltoja ja vaikka viemäreiden rassauksia, ja päivisin kuljemme usein laivojen mukana huoltamassa, tekemässä pieniä korjauksia ja varmistamassa toimintakuntoa. Meiltä löytyy osaamista, kokemusta ja ongelmanratkaisukykyä kiperiinkin tilanteisin! 😊💪🏼Meidän mielestämme mukavinta SSK:ssa on ehdottomasti hyvä ja kannustava työporukka, ja monipuolinen ja vaihteleva työ. Jokainen päivä tuo aina jotain uutta mukanaan ja SSK:lla tsempataan aina yhdessä, jotta asiakkaiden kokemukset olisi mahdollisimman hyvät. ☺️Viisi vuotta SSK:lla olleen Stefun suonissa valuu moottoriöljyä ja merivettä, ja takana on yli 35 vuoden laaja kokemus tekniikan huollosta ja korjauksesta. Vapaa-aikanakin Stefu pysyy meren ja moottoreiden äärellä. Vuodesta 2019 SSK:lla olleilla Mikillä ja Odella pysyvät kaikki työkalut kädessä ja osaavilla kavereilla riittää aina puuhaa myös työajan ulkopuolella. 🔨🔧⚓️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

KUNDSERVICE

+358 102023780
må-fre 9.00-15.00
info@suomensaaristokuljetus.fi

CHARTER

+358 102023781
Må-Fre 9.00-17.00

myynti@suomensaaristokuljetus.fi

DIREKT KONTAKT TILL FARTYGEN

M/s Kajava +358 45 615 1636
M/s Tuulispää +358 45 615 1633
M/s Okeanos +358 50 535 5219
M/s Vire +358 45 615 1634

Besvaras endast när fartyget är i trafik, om situationen tillåter