Skanslandets rutt- och chartertrafik 2021 Läs mera VÄLKOMMEN OMBORD! Ruttrafik och charterkryssningar i Helsingfors, allt från tio personers VIP-kryssningar till över 200 personers fester och persontransporter - året runt! Begär offert LÄS MERA CHARTERKRYSSNINGAR Boka ett eget fartyg och ordna en oförglömlig upplevelse i skärgårdet - nu även på vintern! TRAFIK TILL HÖGHOLMEN Katso aikataulut ja hinnat TRAFIK TILL STORA MJÖLÖ (ISOSAARI) Se tidtabeller och priser Slide

Tyvärr finns stora delar av denna sida inte ännu på svenska. För aktuell information se den finskspråkiga sidan om detta ämne eller kontakta vår kundservice!
Vi är ett litet företag med begränsade resurser. Vi jobbar på att översätta sidorna och beklagar att arbetet inte ännu är slutfört.

TILAUSRISTEILYT


Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!


Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE


Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linjat Kauppatorilta ja Hakaniemestä, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.


Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Kauppatorilta tai Hakaniemestä Korkeasaareen, Isosaareen, Itäiseen saaristoon tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2017 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi kahdella linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä joko Kauppatorilta tai Hakaniemestä, paluu onnistuu joko Kauppatorille tai Hakaniemeen.

Katso aikataulut ja hinnat

VALMIIT PAKETIT RYHMILLE

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalla täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 175 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 70 henkilölle omalla pöytäpaikalla.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AKTUELLT

FACEBOOK

Tänään on avattu Itäisen saaristoreitin risteilykausi 2021! 😍Itäisellä saaristoreitillä voi kokea Degerön kanavan läpiajon tai mennä päiväretkelle Vartiosaareen. Toukokuussa risteillään perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina! Lähdöt Hakaniemestä klo.10 ja 17, Vuosaaresta klo.12 ja 19⛵👉Käy tutustumassa tarkemmin aikatauluihin täältä: www.suomensaaristokuljetus.fi/itainen-saaristoreitti/Lämpimästi tervetuloa! ...
View on Facebook
Tule ja koe kaunis Vallisaari meidän kyydissämme 😍Vappu on täällä taas! 🎈Saaristokuljetuksen reittiliikenteellä pääsee omatoimisesti retkeilemään Vallisaareen jo huomisesta vapunpäivästä alkaen! Lähtölaituri Kauppatorilla Lyypekinlaituri, Biennaalipaviljongin luota. Lisätiedot ja aikataulut: bit.ly/3e3Th5fSaaressa on hyvin tilaa kulkea ja hengittää 🌳Etävappuilla voi riemukkaasti kanssamme Zoanin toteuttamassa, osittain Vallisaareen sijoittuvassa Vapputapahtumassa: bit.ly/3t7cF5GMaanantaina 3.5. Jäätelökahvila Paja starttaa kauden palveluiden osalta, ja on avoinna joka päivä vähintään 11-16. 🍨Kippis! 🥂🎈 #vallisaari #visitvallisaari #vappu ...
View on Facebook
Vallisaaressa paistaa aurinko ja linnut laulaa 😉Lähdöt kerran tunnissa Kauppatorilta.www.suomensaaristokuljetus.fi/vallisaari ...
View on Facebook

KUNDSERVICE

+358 102023780
må-fre (1.4-30.10) 9.00-15.00
info@suomensaaristokuljetus.fi

CHARTER

+358 102023781
Må-Fre 9.00-15.00

myynti@suomensaaristokuljetus.fi

DIREKT KONTAKT TILL FARTYGEN

M/s Kajava +358 45 615 1636
M/s Tuulispää +358 45 615 1633
M/s Okeanos +358 50 535 5219
M/s Vire +358 45 615 1634

Besvaras endast när fartyget är i trafik, om situationen tillåter