Tyvärr finns stora delar av denna sida inte ännu på svenska. För aktuell information se den finskspråkiga sidan om detta ämne eller kontakta vår kundservice!
Vi är ett litet företag med begränsade resurser. Vi jobbar på att översätta sidorna och beklagar att arbetet inte ännu är slutfört.

TILAUSRISTEILYT

Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!

Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE

Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Korkeasaaren linjat Kauppatorilta ja Hakaniemestä, Isosaaren linja Kauppatorilta sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.

Isosaaren liikenneKorkeasaaren liikenne

TERVETULOA VESILLE!

Suomen Saaristokuljetus Oy tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Risteile Kauppatorilta tai Hakaniemestä Korkeasaareen, Isosaareen, Itäiseen saaristoon tai järjestä oma risteily Helsingin saaristossa vuokraamalla koko laiva! Kaudella 2017 risteilytimme yli 120 000 tyytyväistä asiakasta.

KORKEASAAREN LIIKENNE

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi kahdella linjalla Korkeasaaren eläintarhaan. Matkaan voit hypätä joko Kauppatorilta tai Hakaniemestä, paluu onnistuu joko Kauppatorille tai Hakaniemeen.

Katso aikataulut ja hinnat

VALMIIT PAKETIT RYHMILLE

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalla täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 175 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 70 henkilölle omalla pöytäpaikalla.

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AKTUELLT

FACEBOOK

Liikennetiedote tänään to 23.9:Vallisaaren vuorot klo.21.00, 21.30, 22.00 ja 22.30 ovat peruttu kovan tuulen takia! Myös huomenna pe 24.9 lähdöt klo.8.00 ja 8.30 Vallisaaren liikenteessä on peruttu. Korkeasaaren liikenteen vuorot klo.10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00 ja 12.30 ovat myös peruttu.Pahoittelumme! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hufvudstadsbladet kävi tekemässä juttua Vallisaaresta ja kipparimme Kalle pääsi myös mukaan artikkeliin! 😍 Voit käydä lukemassa sen täältä: 👉🏼 www.hbl.fi/artikel/hbl-stannade-kvar-efter-att-sista-forbindelsebaten-akt/Ihanaa torstaita kaikille! 🍂 ... See MoreSee Less
View on Facebook
M/s Vire Vallisaaressa! ⚓️ Vesibussimme kulkevat Vallisaareen päivittäin vielä syyskuun loppuun asti ja lokakuun loppuun arkisin! Jos et ole vielä kerennyt ihastella kaunista Vallisaaren luontoa sekä Biennaali näyttelyä, niin vielä kerkeät! 😊 Helsinki Biennaali on auki 26.9 asti (ke-su). Lämpimästi tervetuloa! ❤️Osta laivalippusi etukäteen täältä: 👉🏼 kauppa.visitvallisaari.fi ... See MoreSee Less
View on Facebook

KUNDSERVICE

+358 102023780
må-fre (1.4-30.10) 9.00-15.00
info@suomensaaristokuljetus.fi

CHARTER

+358 102023781
Må-Fre 9.00-15.00

myynti@suomensaaristokuljetus.fi

DIREKT KONTAKT TILL FARTYGEN

M/s Kajava +358 45 615 1636
M/s Tuulispää +358 45 615 1633
M/s Okeanos +358 50 535 5219
M/s Vire +358 45 615 1634

Besvaras endast när fartyget är i trafik, om situationen tillåter