PUOTILA - HAKANIEMI

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi heinäkuun 2020 aikana ensimmäistä kertaa Puotila-Hakaniemi väliä. Risteily lähtee Puotilan venesatamasta Vartiosaaren kautta ja päätepysäkkinä on Hakaniemi. Risteilyt järjestetään yhteistyössä Puotila-seuran kanssa.

Risteilyn kokonaiskesto on noin tunnin verran, jonka aikana pääset nauttimaan upeasta säästä ja itäisen Helsingin saaristosta. Puotila-Hakaniemi reittiin sisältyy hienon Degerön kanavan läpiajo.

Huomioittehan myös että COVID-19 tilanteen takia laivan kahvion tarjonnassa sekä aluksen WC:n käytössä saatta olla rajoituksia ja poikkeuksia kesän aikana. Kahvila palvelee, mutta tuotevalikoimaa on rajattu. Kahvilassa on tarjolla pientä purtavaa ja juomista risteilyn ajaksi. Aluksessa on A-oikeudet.

Maksattehan matkat maksukortilla, kiitos (mieluiten lähimaksulla. Visa, MasterCard ja Visa Electron käyvät).  Käteismaksu on mahdollinen hätätapauksessa, mutta varaathan tässä tapauksessa tasarahan.

Voit myös käydä tutustumassa koko Itäisen saaristoreitin aikatauluun ja hintoihin tästä

AIKATAULUT 2020

Lapset 4-16 v. puoleen hintaan, alle 4 v. kulkevat maksutta.  Polkupyörä 3 € (jos on tilaa, yleensä on). Lastenrattaat kulkevat mukana maksutta.  Lemmikit ovat myös tervetulleita risteilemään! Kysy lisää laivalta, sähköpostilla tai soittamalla! Laivalla käyvät maksuvälineenä käteinen, pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit. Käteismaksussa varaathan matkallesi tasarahan. Mahdolliset muutokset ja lippujen hinnat internetsivuiltamme.

Suora puhelinnumero M/s Okeanos laivalle on 050-5355219. Laivan omaan puhelimeen vastataan ainoastaan aluksen ollessa liikenteessä. Mikäli tähän numeroon ei vastata, soittakaa yleiseen asiakaspalvelunumeroon: 0102023780 ma-pe klo 9-15. Voitte lähettää kysymyksiä myös sähköpostilla osoitteeseen info@suomensaaristokuljetus.fi. Tervetuloa!