TALVIRISTEILY

3 tuntia, alk. hinta 800 € + 18 €/henkilö

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Suomen Saaristokuljetus Oy järjestää tilausristeilyjä ympäri vuoden, myös jääaikana. Matkustaja-aluksemme Hauki on jäitä murtava kelirikkoalus, jossa on hyvät matkustamotilat enintään 44 matkustajalle. Jo pelkkä risteily jäiden seassa pienellä kelirikkoaluksella on ikimuistoinen kokemus!

Talvikaudella järjestämme risteilyjä enisisjaisesti Isosaareen. Isosaari on hyvä talviristeilykohde, koska Isosaaressa on saatavilla täysin ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat ja avoinna olevat ravintolat ja saunat! Isosaari on ainutlaatuinen ulkosaaristokohde senkin vuoksi, että talvikaudellakaan ei ulkohuusseissa tarvitse tytistä! Hommat pelaavat ja lämmintä on – aivan kuten olisi kaupungin palveluiden äärellä! Myös opastuskumppanimme Aarresaaret tuottaa talvikaudellakin opastuspalvelut ryhmille edullisesti ja vankalla ammattitaidolla!

Yhtiömme uusin erikoisuus on jääkellunta. Oletko kellunut hyytävässä vedessä ja jäiden seassa pelastautumispuvussa keskellä merta? Tämä Lapin herkku ja Kemin matkailupalveluiden ihme on nyt mahdollista kokea myös Helsingin saaristossa! Talvikellunta soveltuu enintään 2o hengen ryhmille. Talvikelluntaan toivotaan lisäksi usein myös ruokailu, sauna ja avanto Isosaaren upeissa maisemissa! Tämä on kokemus, joka ei unohdu – koskaan! Pyydä tarjous ryhmällesi jääkellunnasta menulla ja saunalla – huikea juttu!

Helsingin saaristoon voi tutustua myös laajemmin. Aluksellamme pääsemme lähes mihin tahansa saarikohteeseen, minne haluat talvikaudella risteillä! Myös isommat ryhmät kuin 44 hengen ryhmät ovat mahdollisia. Pyydä tarjous! Tervetuloa!

Kelirikkoalus Hauki on vuonna 1978 valmistunut entinen puolustusvoimien jäätäsärkevä alus. M/s Hauki rakennettiin Turussa Linnan telakalla ja oli luokkansa ensimmäinen. Aluksia valmistui lopulta kuusi kappaletta ja niitä käytettiin rannikon linnakesaarien yhteysaluksina. Nykyisin Hauki-luokan seuraajana toimii samoissa tehtävissä lähes identtinen Hila-luokkka.

M/s Hauki on liikennöinyt mm Helsingin Isosaareen sekä Turun Öröhön. Alus oli huvivenekäytössä 2010-2017 ja rakennettiin tämän jälkeen siviilimatkustaja-aluksen kriteerit täyttäväksi Suomen Saaristokuljetus Oy:n toimesta. Alusta käytettiin tämän jälkeen Isosaaren talvisafareiden pääaluksena.

Hauki on kokoonsa nähden varsinainen tehopakkaus. Aluksessa on kaksi pääkonetta jotka luovat hydraulipainetta yhdelle isohkolle jääpotkurille. Voimansiirtoratkaisu mahdollistaa kovan väännön, kuitenkin huippunopeuden kustannuksella. Aluksessa on sulatettavat jääkaivot merivedenkierrolle ynnä useita muita innovatiivisia ratkaisuja jäissäajoa ajatellen. Alus on tehty järeästä, yli 10 mm paksuisesta teräksestä. Vain 14,40 metrinen alus painaakin noin 40 tonnia. Alus on poikkeuksellisen merikelpoinen ja tiettävästi sillä ajettiin aikoinaan jopa yli 30 m/s tuulessa.

 

Lisätiedot ja varaukset: 0400-102 111 tai info@suomensaaristokuljetus.fi

Yritysasiakkaille hintoihin lisätään arvonlisäveroa risteilypalveluista 10 % ja ravintopalveluista 14 %. Yksityishenkilöiden laskutuksessa arvonlisävero sisältyy hintaan. Saarikohteisiin lisätään mahdollinen opastus ja kävijämaksu.

ASIAKASPALVELU

0102023780
ma-pe klo 9.00-15.00

Muina aikoina info@suomensaaristokuljetus.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

0102023781 (pvm/mpm)
ma-pe klo 9.00-17.00

info@suomensaaristokuljetus.fi

LASKUTUS

laskutus@suomensaaristokuljetus.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 045 615 1635
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 5355219
M/s Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632
M/s Isosaari 045 145 5946

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@suomensaaristokuljetus.fi.